Välkommen till 45second.se

Sidan är till för oss som gillar Network Marketing och vill påverka vår framtid själva genom att lära oss hur vi kan Äga våra liv. Vi har haft förmånen att lära känna Nancy & Don Failla sedan över tjugo år tillbaka. Och ta hand om försäljningen av Dons bok ”45 Sekunders Presentationen som kommer att förändra ditt liv” som idag är översatt till över tjugo språk.

Här kan du köpa Dons bok på Svenska, Danska och Engelska. Vid efterfrågan kan vi även ordna böckerna på andra språk. Här nedan kan Du läsa mer on Nancy & Don Failla.

Vi på 45second.se kommer även att tillhanda hålla böcker som vi vet hjälper Network Marketing människor på vägen mot sina mål. Dessa böcker är otroligt bra utbildning för att ta Dig till dina mål med Dons bok i spetsen.

Don & Nancy Failla är levande legender i nätverksbranschen. De åtnjuter en livsstil som de flesta bara kan drömma om. I 50 år har de varit aktiva i nätverksbranschen och följt sin mission att hjälpa människor över hela världen att bygga verkligt framgångsrika nätverksteam och därmed äga sina liv. Don har författat boken ”45 Sekunders Presentationen som kommer att förändra ditt liv” som har sålt över 6 miljoner exemplar vilket gör den till den mest sålda boken om nätverksmarknadsföring i världen. Don Faillas principer är tillämpbara i alla nätverks och direktförsäljningsföretag.

Don lär ut samma system han själv har använt för att bygga sitt team, idag med över 1 000 000 medlemmar världen över, 95% av dessa bygger på 4 personer som de har sponsrat. Faillas bok kommer att hjälpa dig till framgång med din verksamhet!